Як розв'язування компетентнісних завдань з інформатики допоможе підготувати учнів до участі в міжнародній програмі оцінки знань?

Вембер, Вікторія Павлівна (2015) Як розв'язування компетентнісних завдань з інформатики допоможе підготувати учнів до участі в міжнародній програмі оцінки знань? Інформатика та інформаційні технології в навчальних закладах. с. 8-15.

[thumbnail of Вембер В.П. Як розв'язування компетентнісних завдань з інформатики допоможе підготувати учнів до участі в міжнародній програмі оцінки знань? // Інформатика та інформаційні технології в навчальних закладах. – 2015. – №5-6. – C.8-15.]
Перегляд
Текст (Вембер В.П. Як розв'язування компетентнісних завдань з інформатики допоможе підготувати учнів до участі в міжнародній програмі оцінки знань? // Інформатика та інформаційні технології в навчальних закладах. – 2015. – №5-6. – C.8-15.)
V_Vember_IITNZ_5-6_2015_IS.pdf - Опублікована версія

Download (6MB) | Перегляд

Анотація

В статті розглянуто особливості міжнародної програми оцінки знань PISA та запропоновано комплексний методичний підхід до навчання учнів роз’язувати компетентнісні завдання з інформатики для формування ІКТ-компетентності та розвитку життєвих компетентностей, необхідних для успішної участі учнів в міжнародних дослідженнях.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: PISA, компетентнісний підхід, компетентності, компетентнісні завдання
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра інформатики
Користувач, що депонує: Вікторія Павлівна Вембер
Дата внесення: 13 Січ 2016 11:00
Останні зміни: 13 Січ 2016 11:00
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/12947

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу