Програма просвітницько-профілактичних занять з учнями 1-11 класів «Школа і поліція»

Журавель, Тетяна Василівна та Сергеєва, Катерина Володимирівна та Строєва, Наталія Миколаївна та Янковець, Вікторія Вікторівна (2016) Програма просвітницько-профілактичних занять з учнями 1-11 класів «Школа і поліція» РСКЮ, Київ.

[thumbnail of T_Zhuravel_K_Sergeieva_SPGRM_SPSR_IL.pdf]
Перегляд
Текст
T_Zhuravel_K_Sergeieva_SPGRM_SPSR_IL.pdf

Download (6MB) | Перегляд

Анотація

Програма розроблена для роботи з учнями 1 – 11 класів та спрямована на формування у них правослухняної поведінки, запобігання конфліктів та правопорушень. Програма складається з вісімнадцяти занять тривалістю 35–45 хв. кожне, які допоможуть дітям різного віку під керівництвом ведучих краще пізнати свої права та права інших, стати правослухняними громадянами, що дотримуються правил безпечної поведінки. Схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах науково-методичною комісією з проблем виховання дітей та учнівської молоді Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України (лист Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» № 2.1/12-Г-159 від 18.04.2016)

Тип елементу : Підручник/посібник
Додаткова інформація: Програма просвітницько-профілактичних занять з учнями 1-11 класів «Школа і поліція» : методичні рекомендації / [В. Андрієнкова, Т. Журавель, Н. Строєва та ін.]. – К. : РСКЮ, 2016. – 196 с.
Ключові слова: школа; поліція; профілактика; конфлікт; правопорушення
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчально-методичні матеріали > Методичні рекомендації
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Користувач, що депонує: к.пед.н. Тетяна Василівна Журавель
Дата внесення: 30 Лист 2016 12:04
Останні зміни: 30 Лист 2016 12:04
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/17735

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу