Підготовка дітей старшого дошкільного віку з зоровим відхиленням до навчання у школі

Вертугіна, Валентина Миколаївна та Луцан, Надія Іванівна (2016) Підготовка дітей старшого дошкільного віку з зоровим відхиленням до навчання у школі Колективна (двоосібна). Наір, Івано-Франківськ, в. Височана, 18.

[thumbnail of монографія.pdf]
Перегляд
Текст
монографія.pdf

Download (201kB) | Перегляд

Анотація

Монографія присвячена результатам дослідження підготовки дітей старшого дошкільного віку із зоровим відхиленням до навчання у загальноосвітній школі. Розкрито психофізичні особливості дітей старшого дошкільного віку із зоровим відхиленням та специфіку організації навчальної діяльності цих дітей в умовах дошкільного навчального закладу загального типу. Представлено діагностичну систему, яка дозволж визначити рівні підготовленості дітей старшого дошкільного віку із зоровим відхи.'існпям до навчаїшя в школі за мотиваційно-вольовим, когнітивним, комунікативно-мовленнєвим критеріями.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: Діти старшого шкільного віку; зорові відхилення; діти з особливими потребами;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра дошкільної освіти
Користувач, що депонує: Кафедра Дошкільної освіти
Дата внесення: 28 Груд 2016 08:48
Останні зміни: 16 Січ 2017 07:47
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/18484

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу