Духовно-смислова інтуїція у формуванні герменевтичного досвіду майбутнього вчителя музичного мистецтва

Олексюк, Ольга Миколаївна та Ткач, Марія Михайлівна та Бондаренко, Лариса Анатоліївна (2015) Духовно-смислова інтуїція у формуванні герменевтичного досвіду майбутнього вчителя музичного мистецтва Колективна (три і більше авторів). Київський університет імені Бориса Грінченка, Київ.

[thumbnail of O_Oleksiuk_DSIUFGDMVMM_IM_TMMM  .pdf]
Перегляд
Текст
O_Oleksiuk_DSIUFGDMVMM_IM_TMMM .pdf

Download (677kB) | Перегляд

Анотація

У статті вперше теоретично обґрунтовано сутність поняття духовно-смислової інтуїції, здійснено історичний дискурс вивчення зазначеного феномену, узагальнено підходи до дослідження окресленої проблеми. Виявлено рівні прояву духовно-смислової інтуїції (екзистенційний, інтерсуб’єктивний, трансцендентальний), висвітлено особливості її формування у герменевтичному досвіді майбутнього вчителя музичного мистецтва. Здійснено педагогічну діагностику рівнів сформованості духовно-смислової інтуїції у студентів напряму підготовки 6.020204 та спеціальності 8.02020401 «Музичне мистецтво». Розроблено поетапну методику її формування у герменевтичному досвіді майбутнього вчителя музичного мистецтва через комплекс спеціально підібраних та адаптованих тренінгових вправ і різноманітних технік.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: духовно-смислова інтуїція; герменевтичний досвід; майбутній вчитель музичного мистецтва;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра музикознавства та музичної освіти
Користувач, що депонує: Доктор Ольга Миколаївна Олексюк
Дата внесення: 12 Черв 2017 05:55
Останні зміни: 08 Лист 2021 13:45
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/19747

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу