Аналіз освітньо-кваліфікаційних рівнів педагогів дошкільної освіти в країнах Західної Європи: стратегія реформування української системи професійної підготовки

Мельник, Наталія Іванівна (2015) Аналіз освітньо-кваліфікаційних рівнів педагогів дошкільної освіти в країнах Західної Європи: стратегія реформування української системи професійної підготовки Year book of Varna University of Management (VIII). с. 253-263.

[thumbnail of Melnyk_NI_Analys.pdf]
Перегляд
Текст
Melnyk_NI_Analys.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У статті аналізуються особливості професійної підготовки дошкільних вчителів у країнах Західної Європи. Навчальні класи і спеціальності кваліфікації, які нагороджуються випускники вищої освіти в області "дошкільної освіти" характеризуються. Вимоги до "навчання в Європі та їх вплив на вчителів майбутніх дошкільних педагогів системи освіти в Західній Європі представлені в цьому питанні. Аналіз зазначених аспектів дозволило визначити доцільність і необхідність вивчення освітнього цензу оцінки зарубіжних університетів характеристик з метою їх адаптації в системі вищої педагогічної освіти України, який надаватиме ефективну трансформацію національної вищої педагогічної освіти на європейські стандарти професійна підготовка.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: підготовка вчителів дошкільних, вимоги до підготовки, професійна компетентність, освітня політика, системи педагогічної освіти.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Збірники наукових праць
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра дошкільної освіти
Користувач, що депонує: Наталія Іванівна Мельник
Дата внесення: 30 Вер 2015 11:12
Останні зміни: 23 Груд 2015 12:05
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/10225

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу