Використання змішаного навчання в викладанні іноземних мов в вищій школі

Землянська, Наталія В'ячеславівна (2015) Використання змішаного навчання в викладанні іноземних мов в вищій школі Гуманітарний вісник ДВНЗ "Переяслав - Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди" (36). с. 228-236.

[thumbnail of N_Zemlianska_VOUKIEOS_IV_GI.pdf]
Перегляд
Текст
N_Zemlianska_VOUKIEOS_IV_GI.pdf

Download (16MB) | Перегляд

Анотація

Стаття присвячена проблемі застосування технології змішаного навчання в процесі викладання іноземних мов в внз. У даній статті автор аналізує різні підходи до визначення даної технології і пропонує свою інтерпретацію цього терміну. Проаналізовано різні моделі змішаного навчання та запропоновано модель, яка враховує специфіку вивчення іноземних мов. Також визначені переваги застосування змішаного навчання в процесі викладання іноземнихмов у внз і позначені проблеми, які потребують подальшого розгляду.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: змішане навчання; освітня технологія; цифрові інструменти; іноземна мова; онлайн навчання, професійна компетенція
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра англійської філології
Користувач, що депонує: Євгенія Іванівна Батющенко
Дата внесення: 18 Груд 2015 11:34
Останні зміни: 18 Груд 2015 11:34
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/12144

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу