Тенденції професійної підготовки фахівців друкованої продукції в Україні: початок XXI століття

Брюханова, Галина В'ячеславівна (2015) Тенденції професійної підготовки фахівців друкованої продукції в Україні: початок XXI століття Педагогічний процес: теорія та практика. с. 12-16. ISSN 2078-1687

[thumbnail of Scan_Брюханова ПП5-6%2C 2015.pdf]
Перегляд
Текст
Scan_Брюханова ПП5-6%2C 2015.pdf

Download (5MB) | Перегляд

Анотація

Автором досліджуються тенденції процесу підготовки фахівців з дизайну друкованої продукції у період після 2000-го року і проводиться пошук нових підходів до вирішення намічених проблем; ставитися завдання дослідити особливості професійної діяльності та зміст підготовки фахівців з дизайну друкованої продукції у період після 2000-го року, що дає нам змогу глибше проаналізувати тенденції фахової підготовки у сучасному навчальному закладі. Виявлення основних тенденцій професійної освіти дизайнерів друкованої продукції дозволить більш ефек-тивно використовувати досвід минулих поколінь, впроваджуючи також в освіту надбання су часних технологій.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: дизайн друкованої продукції; екодизайн; ефективність системи підготовки єврогнтеграції;освіта; тенденції, розвитку.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет образотворчого мистецтва і дизайну > Кафедра дизайну
Користувач, що депонує: Олена Павлівна Довгалюк
Дата внесення: 28 Груд 2015 09:31
Останні зміни: 24 Лют 2017 13:18
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/12363

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу