Борець за права і свободи: нові грані адвокатської діяльності Олександра Кониського

Клименко, Нінель Павлівна (2015) Борець за права і свободи: нові грані адвокатської діяльності Олександра Кониського Історія в рідній школі (11). с. 42-45.

[thumbnail of N_Klimenko_IVRSH_11_IPPO.pdf]
Перегляд
Текст
N_Klimenko_IVRSH_11_IPPO.pdf

Download (5MB) | Перегляд

Анотація

У статті висвітлюється адвокатська діяльність Олександра Кониського, яка полягала в захисті скривджених в існуючому правовому полі. Аналізуються його погляди на судову систему російської імперії, розглядається його публіцистична діяльність, яка привертала увагу до проблем, пов’язаних із професійним підбором суддів, із діяльністю інституту присяжних, удосконаленням діяльності судових установ, використанням української мови в судовому процесі.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: закон; судова реформа; вибори; суд присяжних; вирок; гласність; звичай; адвокат; присяжний повірений; позов
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра методики суспільно-гуманітарної освіти та виховання
Користувач, що депонує: Анна Василівна Денисенко
Дата внесення: 21 Січ 2016 14:04
Останні зміни: 21 Січ 2016 14:04
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/13582

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу