Механізм організації системи моніторингу інвестиційної політики сталого розвитку в Україні

Орлова, Наталія Сергіївна та Максимова, Таїса (2016) Механізм організації системи моніторингу інвестиційної політики сталого розвитку в Україні Інвестиції: практика та досвід (1). с. 64-68.

[thumbnail of N_Orlova_S_MM_IS.pdf]
Перегляд
Текст
N_Orlova_S_MM_IS.pdf

Download (5MB) | Перегляд

Анотація

У статті обґрунтовано, що моніторинг інвестиційної політики сталого розвитку є головним завданням держави та фактором зміцнення економіки. Досліджено вітчизняний та іноземний досвід системи моніторингу та оцінки інвестиційної привабливості країни. Визначено принципи сталого розвитку, які повинні бути основою в процесі побудови ефективної системи моніторингу інвестиційної політики. Відповідно до дослідження концепції сталого розвитку економіки запропоновано науковий підхід щодо удосконалення механізму організації системи моніторингу інвестиційної політики сталого розвитку, який дозволить оцінити та підвищити ефективність управління інвестиційним кліматом України. Сформовано механізм організації системи моніторингу інвестиційної політики сталого розвитку для покращення інвестиційного клімату України, який складається з шести етапів та включає мету, суб’єкти, типи системи моніторингу, методи, результати системи моніторингу інвестиційної політики сталого розвитку. Доведено, що реалізація зазначеного механізму дозволить підвищити ефективність управління інвестиційним кліматом та підвищити інформаційну прозорість компаній.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: моніторинг; інвестиційна політика; інвестиційна приваблість; інформаційна прозорість; сталий розвиток
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра управління
Користувач, що депонує: професор Наталія Сергіівна Орлова
Дата внесення: 02 Бер 2016 07:10
Останні зміни: 02 Бер 2016 07:10
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/13982

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу