Світові війни в історії людства

Салата, Оксана Олексіївна (2016) Світові війни в історії людства Колективна (двоосібна). Ніка-Центр, Київ.

[thumbnail of O_Salata_MVIC_iff.pdf]
Перегляд
Текст
O_Salata_MVIC_iff.pdf

Download (5MB) | Перегляд

Анотація

Колективна монографія присвячена 100-річчю початку Першої і 75-річчю початку Другої світових воєн та бере в обсяг широке коло актуальних проблем двох глобальних конфліктів XX ст. Матеріали наукових досліджень об'єднані в три змістовні блоки. Перший присвячений передумовам, історії та послідовностей Великої війни 1914-1918 рр., другий- окремим аспектам міжвоєнного періоду, а третій- українській проблематиці періоду Другої світової війни. Зокрема, проаналізовані інформаційні процеси на території України в 1939-1945 рр., ідеологія і практика українського національного руху, а також важка палітра українсько-польських відносин в 1943-1945 рр. Монографія призначена для істориків, міжнародників, політологів, соціологів, викладачів та студентів, всіх, хто цікавиться питаннями Першої та Другої світових воєн і міжвоєнного періоду.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: Світова війна; історія людства; людина під час війні;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра історії України
Користувач, що депонує: Катерина Сергеевна Мухина
Дата внесення: 06 Жов 2016 12:44
Останні зміни: 16 Січ 2017 14:00
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/15174

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу