Архітектурна та культурна спадщина історичних міст країн Центрально-Східної Європи

Салата, Оксана Олексіївна та Моравець, Норберт та Димчик, Рафал та Кривошея, Ірина Іванівна (2016) Архітектурна та культурна спадщина історичних міст країн Центрально-Східної Європи Колективна (двоосібна). Державний історико-архітектурний заповідник "Стара Умань", Умань-Познань-Ченстохова.

[thumbnail of O_Salata_AKSIMKCSE_IFF.pdf]
Перегляд
Текст
O_Salata_AKSIMKCSE_IFF.pdf

Download (4MB) | Перегляд

Анотація

У виданні висвітлено окремі аспекти виявлення, збереження та охорони архітектурної та культурної спадщини історичних міст Центрально-Східної Європи. Певна увага приділена релігійному життю урбанізованого простору, а також джерелам з історії міст. Автори колективної монографії репрезентують українські наукові установи та вищі навчальні заклади Литви, Польщі та України. Для істориків, краєзнавців, викладачів, студентів й учнів навчальних закладів.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: культура; культурна спадщина; країни Центрально-Східної Європи; архітектура та культура
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра історії України
Користувач, що депонує: Катерина Сергеевна Мухина
Дата внесення: 02 Груд 2016 12:50
Останні зміни: 12 Січ 2018 08:34
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/17671

Доступні Версії цього елемента

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу