Професійне самовдосконалення соціальних працівників у ресурсних центрах

Тимошенко, Наталія Євгенівна (2017) Професійне самовдосконалення соціальних працівників у ресурсних центрах Одноосібна. LAP LAMBERT Academic Publishing, Germany.

[thumbnail of N_Timoshenko_Monograf_Prof_2017_IL.pdf]
Перегляд
Текст
N_Timoshenko_Monograf_Prof_2017_IL.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У монографії подано основні теоретичні засади з питань професійного самовдосконалення та його складових, подано шляхи та різноманітні форми професійного самовдосконалення соціального педагога, особистісно професійну характеристику фахівця; представлено технологію професійного самовдосконалення соціального педагога; охарактеризовано основні напрями діяльності ресурсних центрів щодо професійного самовдосконалення соціальних працівників та класифікацію ресурсних центрів; визначено організаційно-педагогічні умови професійного самовдосконалення соціальних працівників у ресурсних центрах.

Тип елементу : Монографія (Одноосібна)
Ключові слова: ресурсний центр; соціальні працівники; самовдосконалення; професійне самовдосконалення;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Користувач, що депонує: к. п. н. Наталія Євгенівна Тимошенко
Дата внесення: 26 Вер 2017 05:30
Останні зміни: 26 Вер 2017 05:30
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/20211

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу