Правове регулювання діяльності у сфері страхування та перестрахування: проблеми теорії та практики

Пацурія, Ніно Бондовна та Войцеховська, Ірина Михайлівна та Головачова, Анастасія Сергіївна (2017) Правове регулювання діяльності у сфері страхування та перестрахування: проблеми теорії та практики Колективна (три і більше авторів). Видавництво Ліра-К, Київ.

[thumbnail of N_Patsuriia_I_Voitsekhovska_N_Golovachova_FPMV.pdf]
Перегляд
Текст
N_Patsuriia_I_Voitsekhovska_N_Golovachova_FPMV.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Монографія є першим у вітчизняному правознавстві комплексним дослідженням теоретико-практичних проблем організації та здійснення діяльності у сфері страхування та перестрахування. У монографії визначено поняття та специфічні ознаки страхової та перестрахової діяльності, посередницької діяльності у вказаних сферах. Також встановлено особливості та проблемні аспекти правового становища суб’єктів страхової та перестрахової діяльності, страхових агентів, страхових та перестрахових брокерів. Обґрунтовано необхідність та специфіку державного регулювання діяльності даних суб’єктів. Розроблено конкретні пропозиції і рекомендації, спрямовані на удосконалення нормативно-правового регулювання діяльності у страхуванні та перестрахуванні в Україні. Монографія призначена для науковців, викладачів, аспірантів, студентів вищих юридичних навчальних закладів, суддів, практикуючих юристів.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: страхування; перестрахування; посередництво у страхуванні та перестрахуванні
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра публічного та приватного права
Користувач, що депонує: Ірина Михайлівна Войцеховська
Дата внесення: 05 Січ 2018 06:53
Останні зміни: 27 Лист 2018 07:48
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/22963

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу