Значущість дослідження стану фізичного розвитку та функціональних можливостей організму студеннтської молоді

Пітенко, Сергій Леонідович та Комоцька, Оксана Сергіївна та Спесивих, Олена Олександрівна (2018) Значущість дослідження стану фізичного розвитку та функціональних можливостей організму студеннтської молоді In: Здоров’я, фізичне виховання і спорт: перспективи та кращі практики : матер. Міжнарод. наук.-практ. конф., 15 травня 2018 р., Київ.

[thumbnail of S_Pitenko_HPESPBP_FZFV.pdf]
Перегляд
Текст
S_Pitenko_HPESPBP_FZFV.pdf

Download (436kB) | Перегляд

Анотація

У статті зазначено, що для ефективної організації навчального процесу з фізичного виховання студентів необхідно знати основні чинники, що характеризують загальну рухову активність людини: фізичний розвиток, рівень фізичної підготовленості, функціональний стан і адаптація організму до певної м’язової діяльності. Проте цінність такої інформації незмірно зростає у поєднанні з даними про функціональні параметри організму. Тому автори наголошують на значущості дослідження стану фізичного розвитку та функціональних можливостей організму студентів.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Ключові аспекти)
Ключові слова: фізичний стан; розвиток; можливості; здоров’я
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет здоров’я, фізичного виховання і спорту > Кафедра фізичного виховання і педагогіки спорту
Користувач, що депонує: Сергій Леонідович Пітенко
Дата внесення: 21 Трав 2018 06:01
Останні зміни: 21 Трав 2018 06:01
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/23917

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу