Формування медіаграмотності студентів: практичний аспект

Власенко, Інна Анатоліївна та Олійник, Марина Сергіївна (2018) Формування медіаграмотності студентів: практичний аспект Теорія і практика сучасної психології (2). с. 115-118.

[thumbnail of Власенко Олійник стаття 2018_1.pdf]
Перегляд
Текст
Власенко Олійник стаття 2018_1.pdf

Download (2MB) | Перегляд

Анотація

У статті подано аналіз проблеми медіаграмотності студентів у зв’язку з необхідністю їх орієнтування в інформаційному просторі, прийняття раціональних і швидких рішень. Відзначено, що медіаграмотність є частиною медіакультури особистості. Представлено програму формування медіаграмотності студентів в умовах закладу вищої освіти. Зазначена програма спрямована на усвідомлення впливу засобів масової інформації на людину, формування та закріплення навичок пошуку і критичного аналізу матеріалів масмедіа.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: медіаграмотність; навички; критичне мислення; студенти; показники медіаграмотності
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у наукометричних базах > Index Copernicus
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра психології особистості та соціальних практик
Користувач, що депонує: Інна Анатоліївна Власенко
Дата внесення: 19 Лист 2018 06:57
Останні зміни: 19 Лист 2018 06:57
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24733

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу