"Казкова кімната": Педагогічний інтерактив майбутніх філологів у роботі з дітьми (на матеріалі літературної спадщини В.О. Сухомлинського)

Козир, Маргарита Валентинівна (2018) "Казкова кімната": Педагогічний інтерактив майбутніх філологів у роботі з дітьми (на матеріалі літературної спадщини В.О. Сухомлинського) Humanitarium: зб. наук. праць ДВНЗ "Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди" (41). с. 150-155. ISSN 2308-5126

[thumbnail of I_Yarova_M_Kozur_HP_PI.pdf]
Перегляд
Текст
I_Yarova_M_Kozur_HP_PI.pdf

Download (6MB) | Перегляд

Анотація

У статті досліджено літературну спадщину Василя Олександровича Сухомлинського, як цінний матеріал для засвоєння дітьми моральних та духовних засад, патріотизму та розвитку критичного мислення; проаналізовано праці науковців з досліджень творчої та наукової спадщини Сухомлинського; аргументовано вибір праці студентами; досліджено актуальність його методики; описано участь студентів ІІ курсу, університету імені Бориса Грінченка у проекті "Дитяча усмішка".

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Дитяча усмішка; килимкові читання; літературна спадщина Василя Олександровича Сухомлинського; осучаснення казок; гуманна педагогіка; скрапбукінг
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: Людмила Леонідівна Хоружа
Дата внесення: 20 Лист 2018 13:14
Останні зміни: 20 Лист 2018 13:14
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24780

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу