Мотивація студентів: дослідження діяльності студентського англомовного наукового гуртка в Україні

Громова, Наталія Михайлівна (2018) Мотивація студентів: дослідження діяльності студентського англомовного наукового гуртка в Україні Journal of Education in Black Sea Region (1). с. 125-134. ISSN 2346-8246; 2449-2426

[thumbnail of N_Hromova_JEBSR_4(1)_FPMV.pdf]
Перегляд
Текст
N_Hromova_JEBSR_4(1)_FPMV.pdf

Download (393kB) | Перегляд

Анотація

Дане дослідження присвячене вивченню умов створення колективного навчального середовища для розвитку критичного мислення студентів з метою проведення наукових розвідок. Робота представляє попереднє вивчення ставлення та досвіду студентів у проведенні наукових досліджень. Опитування студентів та спостереження викладачів-експертів на занятях наукового гуртка протягом двох семестрів виявили як обнадійливі, так і тривожні чинники, які впливають на ефективність ведення досліджень. Аналіз мотиваційних методів, застосованих на заняттях, дозволили окреслити рекомендації для викладачів, як залучати студентів до проведення наукових досліджень. Виявляється доцільним подальше вивчення більшої кількості наукових та дискусійних гуртків для збору даних про ефективні методи навчання з метою розробки відповідної методики активізації критичного мислення студентів та їх мотивації до навчання.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: критичне мислення, проведення досліджень, мотивація, науковий проект
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра іноземних мов
Користувач, що депонує: Наталія Михайлівна Громова
Дата внесення: 13 Груд 2018 12:13
Останні зміни: 04 Січ 2019 11:17
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25392

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу