Молодіжні громадські організації в процесах європейської інтеграції України

Салата, Оксана Олексіївна та Александрова, Олена Станіславівна (2018) Молодіжні громадські організації в процесах європейської інтеграції України International Relations and Diplomacy (6). с. 507-517.

[thumbnail of Стаття_Салата_Александрова.pdf]
Перегляд
Текст
Стаття_Салата_Александрова.pdf

Download (140kB) | Перегляд

Анотація

У статті описано участь українських молодіжних громадських організацій у процесі європейської інтеграції; в етапи формування та розвитку молодіжних НУО, які виявили модель у їх створенні, пов'язані з відповідне перетворення цінностей сучасної української молоді. Показується, що формування вартості орієнтації української молоді відбулися з розвитком і зміцненням демократичних цінностей у Росії Українське суспільство Підкреслював проблему вирішення проблем формування та реалізації державної молоді політика в Україні, участь молоді та молодіжних об'єднань у процесах державного будівництва та розвиток демократичного суспільства. Доведено, що молодь є важливим чинником соціальних та політичних процесів в Україні та найактивніший учасник державного соціально-політичного життя. Характер сучасної молоді виявлені рухи та вплив на неформальні молодіжні ініціативи на суспільство. Деякі специфічні особливості розвиток сучасних молодіжних громадських організацій в Україні та їх залучення до процесу децентралізація - висвітлено участь молоді у діяльності органів місцевого самоврядування на всіх рівнях. Роль міжнародних організацій у підтримці молодіжних організацій України та залученні молодших покоління в міжнародних проектах, що також сприяло більш активній інтеграції українського суспільства в європейську спільноту.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: Молодіжні НУО; громадянське суспільство; Європейська інтеграція; політична ініціатива.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра філософії та релігієзнавства
Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра історії України
Користувач, що депонує: Ірина Борисівна Захарчук
Дата внесення: 26 Груд 2018 08:49
Останні зміни: 26 Груд 2018 08:49
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/25809

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу