Формування особистісної та професійної компетентності у майбутніх психологів

Ткачишина, Оксана Романівна (2015) Формування особистісної та професійної компетентності у майбутніх психологів Науковий часопис НПУ ім. М. П. Драгоманова (2(47)). с. 42-48.

[thumbnail of O_Tkachyshyna_NCHNPU_2(47)_IL.pdf]
Перегляд
Текст
O_Tkachyshyna_NCHNPU_2(47)_IL.pdf - Опублікована версія

Download (661kB) | Перегляд

Анотація

Стаття присвячена проблемі формування особистісної та професійної компетентності у студентів-психологів. Розглянуто вимоги, які висуваються до психолога на сучасному етапі в змінених умовах життя. Підкреслюється важливість використання активних методів соціально-психологічного навчання в процесі професійної підготовки майбутніх психологів. Розглядається запропонована автором програма формування впевненості в собі, активності в міжособистісних відносинах у студентів-психологів. У статті наводяться практичні вправи для формування впевненості в собі, мета і методика їх проведення.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: особистісна і професійна компетентність; активні методи соціально-психологічного навчання; професійна підготовка
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра психології особистості та соціальних практик
Користувач, що депонує: Оксана Романівна Ткачишина
Дата внесення: 18 Жов 2015 07:44
Останні зміни: 10 Лют 2017 07:41
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/10394

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу