Психологія підготовки майбутніх менеджерів до управління змінами в організації

Москальов, Максим Володимирович (2015) Психологія підготовки майбутніх менеджерів до управління змінами в організації Колективна (двоосібна). Сполом, Львів.

[thumbnail of Moskalyov_Monografiya.pdf]
Перегляд
Текст
Moskalyov_Monografiya.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У монографії висвітлено стан розробки досліджуваної проблеми, проаналізовано основні підходи до розуміння сутності поняття «управління змінами в організації». Головну увагу зосереджено на обґрунтуванні змісту та структури психологічної готовності майбутніх менеджерів до управління змінами в організації та дослідженні чинників, що впливають на її становлення, виокремленні проблем, які існують в психологічній підготовці майбутніх менеджерів до управління змінами в організації. Детально проаналізовано рівні сформованості психологічної готовності майбутніх менеджерів до управління змінами в організації. Виявлено типи структури психологічної готовності майбутніх менеджерів до управління змінами в організації. Проаналізовано взаємозв’язок між типами структури психологічної готовності майбутніх менеджерів та низкою соціально-демографічних та організаційно-професійних чинників. Представлено зміст та структуру спецкурсу «Психологічна підготовка майбутніх менеджерів до управління змінами в організації» та відображено результати його експериментального впровадження. Монографію розраховано на менеджерів, майбутніх менеджерів, практичних психологів, викладачів та слухачів університетів, науковців, а також усіх, хто цікавиться проблемами управління змінами в організації.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: підготовка; психологія змін; зміни; управління змінами; організація
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра психології особистості та соціальних практик
Користувач, що депонує: москальов максим володимирович
Дата внесення: 04 Груд 2015 12:35
Останні зміни: 01 Лют 2016 18:08
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/11567

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу