Фізкультура і спорт в сучасних умовах

Гацко, Олена Володимирівна та Євдокимова, Лілія Григорівна (2015) Фізкультура і спорт в сучасних умовах Дослідження молодих учених у контексті розвитку сучасної науки. с. 3-9.

[thumbnail of O_Gacko_20_11_2015_konf_GI.pdf]
Перегляд
Текст
O_Gacko_20_11_2015_konf_GI.pdf

Download (140kB) | Перегляд

Анотація

Розглянуто розвиток фізичної культури на сучасному етапі. Проведено аналіз науково-методичної літератури та визначено основні поняття фізична культура і спорт і аспекти фізичної культури. Оцінено ситуацію, що склалася у сфері фізичної культури і спорту. Встановлено, що фізична культура, до складу якої входять фізичне виховання, спорт та фізична рекреація, є важливим засобом підвищення соціальної і трудової активності людей, задоволення їх моральних, естетичних та творчих запитів, життєво важливої потреби взаємного спілкування, розвитку дружніх стосунків між народами і зміцнення миру. Тому виникає необхідність більше уваги приділяти заняттям фізичною культурою для зміцнення власного здоров 'я.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: фізична культура і спорт; фізичне виховання; здоров’я
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра фізичної культури та спортивної майстерності
Користувач, що депонує: Олена Гацко
Дата внесення: 18 Груд 2015 08:30
Останні зміни: 29 Лют 2016 08:41
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/12023

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу