Феномен толерантності майбутнього вчителя музики: теоретичний аналіз проблеми

Соболь, Наталія Віталіївна (2015) Феномен толерантності майбутнього вчителя музики: теоретичний аналіз проблеми Науковий часопис НПУ імені М.П.Драгоманова . Серія №14. Теорія і методика мистецької освіти. Випуск 18 (23) (18 (23). с. 50-53.

[thumbnail of N_Sobol_NC_NPUD_18(23)_IM.pdf]
Перегляд
Текст
N_Sobol_NC_NPUD_18(23)_IM.pdf

Download (375kB) | Перегляд

Анотація

Стаття присвячена теоретичному аналізу феномену толерантності майбутнього вчителя музики у філософських, психологічних, педагогічних наукових дослідженнях вітчизняних та зарубіжних авторів. Увагу зосереджено на висвітленні методологічних підходів визначення сутності толерантності, її структурних компонентів, обґрунтуванні змісту понять педагогічної та художньо-творчої толерантності майбутнього вчителя музики. Відзначено, що толерантність є важливою якістю особистості майбутнього вчителя музики, яка характеризує його як культурну людину з власними цінностями, сприяє його самовдосконаленню та позитивно впливає на соціальну взаємодію індивіда у суспільстві.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: толерантність, категорії толерантності, майбутній вчитель музики, педагогічна толерантнітсь, художньо-творча толерантність
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра музикознавства та музичної освіти
Користувач, що депонує: Наталія Соболь
Дата внесення: 25 Груд 2015 07:46
Останні зміни: 25 Груд 2015 07:46
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/12347

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу