Граматичний практикум з іспанської мови. Дійсний спосіб.

Кожемяко, Валерій Миколайович (2015) Граматичний практикум з іспанської мови. Дійсний спосіб. Кожемяко В.М., Київський університет імені Бориса Грінченка.

[thumbnail of V_Kozhemiako_GPZIM_GI.pdf.pdf]
Перегляд
Текст
V_Kozhemiako_GPZIM_GI.pdf.pdf

Download (546kB) | Перегляд

Анотація

Написаний у відповідності до діючих програм з іспанської мови навчальний посібник «Граматичний практикум з іспанської мови. Дійсний спосіб» покликаний розширити знання студентів у галузі досконалого володіння граматикою та прагматичними аспектами використання мовних засобів. Комплекс вправ, що включає як одномовні, так і перекладні вправи, створює сприятливі умови для ефективного засвоєння змісту посібника. Важливим компонентом є додатки, які містять таблиці, що допоможутькраще зрозуміти особливості відмінювання іспанських дієслів у різних часах дійсного способу. Розташування навчального матеріалу не вимагає певної послідовності роботи з ним. Опрацьовувати теми можна вибірково, як під керівництвом викладача, так і самостійно, відповідно до навчальної програми. Посібник розрахований на студентів ВНЗ, які вивчають іспанську мову як основну, проте також може використовуватися під час вивчення іспанської мови як другої іноземної.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: граматичний практикум; іспанська мова; дійсний спосіб
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчальні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра романської філології та порівняльно-типологічного мовознавства
Користувач, що депонує: с викладач Валерій Миколайович Кожемяко
Дата внесення: 28 Груд 2015 08:47
Останні зміни: 12 Січ 2016 09:02
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/12429

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу