КОРПОРАТИВНІ ВІДНОСИНИ В УКРАЇНІ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ

Орлова, Наталія Сергіївна та ПОВАЖНИЙ, Олександр Станіславович (2012) КОРПОРАТИВНІ ВІДНОСИНИ В УКРАЇНІ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ Колективна (двоосібна). ДонДУУ, Донецк.

[thumbnail of N_Orlova_M_Сorporasion_IS.pdf]
Перегляд
Текст
N_Orlova_M_Сorporasion_IS.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У монографії досліджено проблеми формування та розвитку корпоративних відносин в Україні та вирішено низку наукових завдань, пов‘язаних з визначенням чинників формування корпоративних відносин в Україні; розвитком механізмів державного регулювання корпоративного сектору економіки та дослідженням сучасних світових тенденцій у регулюванні корпоративних відносин. У роботі зроблено аналіз сучасного стану корпоративного сектору економіки України, визначено особливості управління державними корпоративними правами в економіці України та досліджено вплив інтеграційних процесів на розвиток корпоративних відносин в Україні Монографія призначається менеджерам і фахівцям з корпоративного управління, робітникам органів державного управління, а також студентам магістратури, викладачам економічних вузів і спеціальностей.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: корпоративні відносини, корпоративний сектор економіки, корпоративні права, державне управління
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра управління
Користувач, що депонує: професор Наталія Сергіівна Орлова
Дата внесення: 14 Січ 2016 14:32
Останні зміни: 16 Січ 2017 13:27
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/13038

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу