"Нетрадиційні" іммігранти у Києві

Брайчевська, Олена Андріївна та Рубл, Блер та Малиновська, Олена та Волосюк, Галина та Пилинський, Я. та Попсон, Н. (2003) "Нетрадиційні" іммігранти у Києві Колективна (двоосібна). Інститут Кеннана Київський проект, "Стилос", м. Київ.

[thumbnail of O_Braichevska_NIUK.pdf]
Перегляд
Текст
O_Braichevska_NIUK.pdf

Download (1MB) | Перегляд
Офіційне посилання: https://www.wilsoncenter.org/sites/default/files/n...

Анотація

На основі емпіричних даних у книзі досліджується процес появи в Україні (на прикладі Києва) так званих "нетрадиційних" іммігрантів, вихідців з віддалених країн Азії та Африки. Розглядаються умови їх прибуття до Києва, проживання, працевлаштування, підприємницької діяльності, процес соціокультурної інтеграції в українське суспільство, формування стосунків між киянами та іммігрантами. Зосередившись на емпіричному матеріалі, зібраному в Києві, автори намагалися простежити закономірності процесу міграції у глобалізованому, взаємопов'язаному світі. Для наукових працівників, державних службовців, викладачів, студентів, усіх, хто цікавиться проблемами міграції та міжетнічних стосунків

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: "нетрадиційні" іммігранти; міжнародні мігранти; Київ
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра всесвітньої історії
Користувач, що депонує: Олена Андріївна Брайчевська
Дата внесення: 20 Січ 2016 13:41
Останні зміни: 17 Січ 2017 06:42
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/13154

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу