Особливості формування професійної компетентності майбутніх офіцерів радіоелектронного профілю

Тернопільська, Валентина Іванівна та Андрущенко, Іван Сергійович (2015) Особливості формування професійної компетентності майбутніх офіцерів радіоелектронного профілю Intellectual Archive (4(6)). с. 114-119. ISSN 1929-4700

[thumbnail of V_Ternopilska_I_Andrushenko_IA_4(6)_GI.pdf]
Перегляд
Текст
V_Ternopilska_I_Andrushenko_IA_4(6)_GI.pdf

Download (16MB) | Перегляд

Анотація

У статті розглядаються складові компетентності офіцера радіоелектронного профілю. Технічна компетентність, що відображає розуміння майбутнім фахівцем принципів побудови, роботи технічних пристроїв, призначених для автоматизованого пошуку й обробки інформації, знання відмінностей автоматизованого та автоматичного виконання інформаційних процесів, уміння класифікувати завдання за типами з подальшим рішенням і вибором певного технічного засобу залежно від його основних характеристик. Технологічна компетентність, що передбачає використання програмних засобів, знання особливостей засобів інформаційних технологій щодо пошуку, переробки й зберігання інформації, виявлення, створення і прогнозування можливих технологічних етапів із переробки інформаційних потоків, технологічні уміння й навички роботи з інформаційними потоками за допомогою засобів інформаційних технологій.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: компетентність; професійна компетентність; технічна компетентність; радіоелектронний профіль
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Збірники наукових праць
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: Валентина Іванівна Тернопільська
Дата внесення: 21 Січ 2016 10:26
Останні зміни: 21 Січ 2016 10:26
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/13454

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу