Завдання заключного етапу міського учнівського конкурсу з українознавства-2015

Беззуб, Юрій Віленович та Дудар, Ольга Володимирівна (2015) Завдання заключного етапу міського учнівського конкурсу з українознавства-2015 Методичні діалоги (6). с. 39-54.

[thumbnail of Y_Bezzub_O_Dudar_MD_6_IPPO.pdf]
Перегляд
Текст
Y_Bezzub_O_Dudar_MD_6_IPPO.pdf

Download (19MB) | Перегляд

Анотація

У публікації подані завдання (з відповідями) для учнів 8-9 класів, розроблені для проведення заключного етапу київського міського учнівського конкурсу з українознавства в 2014/2015 навчальному році. Матеріал може бути використаний на уроках історії, української мови та літератури, художньої культури, в підготовці шкільних заходів із національного та громадянсько-патріотичного виховання.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: українознавство; державність; національне мистецтво; традиційна культура; історичне явище; архітектурна пам’ятка
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра методики суспільно-гуманітарної освіти та виховання
Користувач, що депонує: Віталій Олегович Бонар
Дата внесення: 15 Бер 2016 07:26
Останні зміни: 15 Бер 2016 07:26
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/14068

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу