Хмарно-орієнтовані сервіси для створення навчальних мультимедійних електронних освітніх ресурсів

Бучинська, Дар'я Леонідівна (2016) Хмарно-орієнтовані сервіси для створення навчальних мультимедійних електронних освітніх ресурсів Матеріали ІІІ Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції «Теоретичні та прикладні аспекти використання математичних методів та інформаційних технологій у науці, освіті, економіці, виробництві». с. 121-124.

[thumbnail of D_Buchynska_VNPIK_NDLIO.pdf]
Перегляд
Текст
D_Buchynska_VNPIK_NDLIO.pdf

Download (369kB) | Перегляд

Анотація

Сучасний викладач має оволодіти навичками медіа-грамотності та активно створювати медіа-продукцію в освітній діяльності для того, щоб розкривати, розвивати та реалізовувати інтелектуальний потенціал того, кого навчає. В статті розглянуто різні види хмарно-орієнтованих сервісів для створення навчальних мультимедійних електронних освітніх ресурсів.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: хмарно-орієнтовані сервіси; мультимедійниі електронні освітні ресурси; медіа-грамотність; дидактичні матеріали; навчальні матеріали
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > НДЛ цифровізації освіти
Користувач, що депонує: Дар'я Леонідівна Настас
Дата внесення: 04 Трав 2016 07:41
Останні зміни: 27 Вер 2018 07:14
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/14358

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу