Освіта дорослих в Ірландії і Україні: спільне та відмінне у тенденціях розвитку

Терентьєва, Наталія Олександрівна та Ситник, Ольга Іванівна (2016) Освіта дорослих в Ірландії і Україні: спільне та відмінне у тенденціях розвитку Освітологічний дискурс :електронне наук. фахове вид., 13 (1). с. 198-207.

[thumbnail of N.Terentieva_N.Sytnyk_OD_16_FLMD_PI.pdf]
Перегляд
Текст
N.Terentieva_N.Sytnyk_OD_16_FLMD_PI.pdf

Download (184kB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://od.kubg.edu.ua/index.php/journal/article/vi...

Анотація

У статті проаналізовано освіту дорослих в Ірландії та в Україні, виконано порівняльний аналіз сучасних тенденції розвитку освіти дорослих в Ірландії та Україні, надано характеристику основним формам та змісту освіти дорослих в обох країнах. На основі проведеного дослідження автори роблять спробу виокремити спільне та відмінне в освіті дорослих Ірландії для України та обґрунтувати рекомендації щодо використання прогресивних ідей ірландського досвіду з розбудови системи освіти дорослих в Україні.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: освіта дорослих; сучасні тенденції розвитку освіти дорослих; рекомендації з освіти дорослих; програми навчання освіти дорослих; форми навчання
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра іноземних мов та методик навчання
Користувач, що депонує: Ю.В. Руднік
Дата внесення: 05 Вер 2016 11:32
Останні зміни: 05 Вер 2016 11:32
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/14896

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу