Лідерство в місцевих громадах Сполучених Штатів Америкі

Веретенко, Тетяна Григорівна та Попова, Альона Олексіївна (2016) Лідерство в місцевих громадах Сполучених Штатів Америкі Колективна (двоосібна). Publishing House Centrum Innowacjs i Transferu Technologii oraz Rozwoju Kultury Fizycznej Spolka z o. o., Opole.

[thumbnail of T_Veretenko_A_Popova_PFASIATTHOI_IL_lMGSOA.pdf]
Перегляд
Текст
T_Veretenko_A_Popova_PFASIATTHOI_IL_lMGSOA.pdf

Download (5MB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://elibrary.kubg.edu.ua/cgi/users/home?screen=...

Анотація

Лідерство в громадській діяльності широко використовується для особливого та унікального феномену в суспільному житті США. Лідерство в місцевих громадах в якості локально вибраної значний вплив на здійснення соціальної політики та вирішенії проблем, прийняття рішень в таких громадах мають унікальну роль в населених пунктах, де місцева громада є головним законотворчим органом. У цьому значенні виконують помітну роль громад, приділяючи особливу увагу на залучення партнерів та послуги місцевих жителів, що здійснюють вплив на формування місцевої порядку і високу якість місцевих послуг, залучення, створення бачення місцевості, де вони проживають.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: лідерство; громада; місцева громада
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет психології, соціальної роботи та спеціальної освіти > Кафедра соціальної педагогіки і соціальної роботи
Користувач, що депонує: Тетяна Григорівна Веретенко
Дата внесення: 14 Вер 2016 07:47
Останні зміни: 16 Січ 2017 07:46
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/15012

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу