Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професор Петухова Л.Є. на дисертацію Новик І.М. за темою "Підготовка майбутніх учителів початкових класів до діагностичного супроводу розвитку пізнавальних інтересів молодших школярів"

Новик, Ірина Михайлівна (2016) Відгук офіційного опонента доктора педагогічних наук, професор Петухова Л.Є. на дисертацію Новик І.М. за темою "Підготовка майбутніх учителів початкових класів до діагностичного супроводу розвитку пізнавальних інтересів молодших школярів" PhD thesis, Київський унверситет імені Бориса Грінченка.

[thumbnail of В_дгук оф_ц_йного опонента Петухової Л.Є.pdf]
Перегляд
Текст
В_дгук оф_ц_йного опонента Петухової Л.Є.pdf

Download (368kB) | Перегляд

Анотація

У дисертаційній роботі подано теоретико-експериментальне дослідження підготовки майбутніх учителів початкових класів до діагностичного супроводу розвитку пізнавальних інтересів молодших школярів; здійснено науковий аналіз зазначеної проблеми у педагогічній теорії та практиці. Розроблено програму і алгоритм діагностичного супроводу розвитку пізнавальних інтересів дітей у процесі 20 їх підготовки до школи і навчання у першому класі. Обґрунтовано педагогічні умови підготовки майбутніх фахівців до означеного виду діяльності, до яких віднесено: формування позитивного ставлення у майбутніх учителів початкових класів до діагностичного супроводу розвитку пізнавальних інтересів молодших школярів; суб’єкт-суб’єктний підхід до підготовки майбутніх педагогів до діагностичного супроводу розвитку пізнавальних інтересів молодших школярів; впровадження інтерактивних форм і методів у зміст підготовки майбутніх фахівців до діагностичного супроводу розвитку пізнавальних інтересів учнів. Експериментально перевірено й доведено ефективність розроблених педагогічних умов підготовки майбутніх учителів початкових класів до діагностичного супроводу розвитку пізнавальних інтересів молодших школярів.

Тип елементу : Спеціалізовані вчені ради (PhD)
Ключові слова: професійна підготовка, діагностичний супровід, пізнавальний інтерес, діагностичний супровід розвитку пізнавальних інтересів молодших школярів, готовність майбутніх учителів початкових класів до діагностичного супроводу розвитку пізнавальних інтересів учнів
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Автореферати > Відгуки опонентів
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > НМЦ > НМЦ досліджень, наукових проектів та програм
Користувач, що депонує: Ганна Сало
Дата внесення: 21 Жов 2016 12:36
Останні зміни: 21 Жов 2016 12:36
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/15292

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу