Моральні цінності молодших школярів: технології виховання

Тернопільська, Валентина Іванівна та Федорова, Мария (2015) Моральні цінності молодших школярів: технології виховання Колективна (двоосібна). LAP LAMBERT Academic Publsshing, Німеччина.

[thumbnail of V_Ternopilska_M_Fedorova_Monograf_2015_PI.pdf]
Перегляд
Текст
V_Ternopilska_M_Fedorova_Monograf_2015_PI.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У монографії розкрито сутність понять "цінності", "моральні цінності" в філософії, обґрунтовані механізми їх становлення і розвитку. На основі аналізу особливостей формування моральних цінностей у молодшому шкільному віці обґрунтована їх змістовна структура, що включає когнітивний, емоційно-мотиваційний і поведінковий компоненти. Відповідно до обґрунтованої структурою моральних цінностей виділено критерії та показники цієї характеристики. Також в монографії виділені орієнтовний напрямки роботи по вихованню моральних цінностей у дітей молодшого шкільного віку, запропоновано форми і методи роботи, що забезпечують ефективність виховного процесу. Адресується студентам педагогічних спеціальностей вищих навчальних закладів та коледжів, вихователям, учителям, батькам.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: цінності; моральні цінності
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані за кордоном (окрім країн СНД)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: Людмила Леонідівна Хоружа
Дата внесення: 08 Лист 2016 11:16
Останні зміни: 30 Лист 2018 09:14
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/15504

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу