Педагогічна система інтеграції науково-дослідної та навчальної роботи в університетській підготовці майбутніх учителів

Прошкін, Володимир Вадимович (2016) Педагогічна система інтеграції науково-дослідної та навчальної роботи в університетській підготовці майбутніх учителів Колективна (двоосібна). Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, Старобільськ.

[thumbnail of V_PROSHKIN_SPSPDU_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
V_PROSHKIN_SPSPDU_FITU.pdf

Download (533kB) | Перегляд

Анотація

У підрозділі подано систему інтеграції науково-дослідної та навчальної роботи в університетській підготовці майбутніх учителів. Виділено її компоненти: цільовий (мета, завдання, результат), суб’єкт-об’єктний (викладачі та студенти, їх взаємодія в контексті інтеграції науково-дослідної та навчальної роботи), змістовий (форми інтеграції науково-дослідної та навчальної роботи в університетській підготовці майбутніх учителів), технологічний (педагогічна технологія реалізації різних форм інтеграції науково-дослідної та навчальної роботи в університетській підготовці майбутніх учителів), мотиваційно-стимулювальний (механізми стимулювання викладачів і студентів до наукової роботи).

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: педагогічна система; інтеграція; науково-дослідна робота; навчальна робота; професійна підготовка; майбутній учитель;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра комп'ютерних наук і математики
Користувач, що депонує: Володимир Вадимович Прошкін
Дата внесення: 21 Лист 2016 12:47
Останні зміни: 16 Січ 2017 13:58
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/15953

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу