Мовна особистість сучасного вчителя-словесника в умовах модернізації освіти

Дика, Наталія Михайлівна (2016) Мовна особистість сучасного вчителя-словесника в умовах модернізації освіти Українська мова і література в школах України (9). с. 31-34.

[thumbnail of N_Dyka_UMLVSU_9_IPPO.pdf]
Перегляд
Текст
N_Dyka_UMLVSU_9_IPPO.pdf

Download (4MB) | Перегляд

Анотація

Автором висвітлено поняття "мовної особистості сучасного вчителя-словесника" в умовах модернізації освіти. Проаналізовано різні погляди і підходи до аналізу мовної особистості, які визначають основну складову цього поняття. Зосереджено увагу на тому, що формування мовної особистості залежить від багатьох чинників і факторів впливу на її функціонування. Обґрунтовано доцільність врахування загальних лінгводидактичних особливостей процесу формування мовної особистості, орієнтації на комплексний розвиток усіх її складових компетентностей.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: граматикон; лінгвістичне поняття; лінгводидактика; мовна особистість; семантикон; тезаурус
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Інститут післядипломної освіти > Кафедра мовно-літературної освіти
Користувач, що депонує: Наталія Михайлівна Дика
Дата внесення: 24 Лист 2016 07:15
Останні зміни: 24 Лист 2016 07:17
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/16273

Доступні Версії цього елемента

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу