Розвиток освітнього середовища закладів середньої освіти в умовах інтеграції в європейський простір освіти

Іваницька, Ольга та Редько, Сергій Іванович та Панченко, Алла Гнатівна (2016) Розвиток освітнього середовища закладів середньої освіти в умовах інтеграції в європейський простір освіти Освітологія / українсько-польський щорічник. с. 94-99. ISSN 2226-3012

[thumbnail of O_Ivanytska_S_Red’ko_A_Panchenko_OŚWIATOLOGIA_5_FITG.pdf]
Перегляд
Текст
O_Ivanytska_S_Red’ko_A_Panchenko_OŚWIATOLOGIA_5_FITG.pdf

Download (512kB) | Перегляд

Анотація

У статті проаналізовано пріоритетні напрями розвитку освітнього середовища закладів загальної середньої освіти в Україні. Виокремлено першочергові завдання сучасної української середньої освіти, виконання яких сприятиме успішній інтеграції в європейський освітній простір. Розглянуто напрями державної політики в освітній галузі щодо розвитку загальної середньої освіти відповідно до чинного законодавства. Окреслено необхідність сприяння розвитку полікультурності в загальній середній освіті в умовах інтеграції в глобальний освітній простір. Подані результати дослідження впливу білінгвального навчання.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: білінгвальне навчання; заклади середньої освіти; європейський простір освіти; освітнє середовище; розвиток освітнього середовища; полікультурність.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет економіки та управління > Кафедра управління
Користувач, що депонує: Алла Гнатівна Панченко
Дата внесення: 28 Лист 2016 07:43
Останні зміни: 28 Лист 2016 07:43
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/16708

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу