Практика застосування маркетингових інструментів у сучасній мережевій інформаційній війні

Курбан, Олександр Васильович (2016) Практика застосування маркетингових інструментів у сучасній мережевій інформаційній війні Бібліотекознавство. Документознавство. Інформологія (2). с. 88-95.

[thumbnail of Kurban_BibDokInf_02.2016.pdf]
Перегляд
Текст
Kurban_BibDokInf_02.2016.pdf

Download (163kB) | Перегляд

Анотація

Дослідження пов'язане з пошуком інноваційних засобів та методів промоції інфорли у соціальних онлайнових мережах, у рамках проблематики інформаційно-психологічних б Специфіка та особливості сучасного етапу розвитку інтернет-технологій потребує актив: використання таких інструментів, як таргетинг, контекстна реклама та мобільний маркеїг, Методологія дослідження полягає в застосуванні таких загальнонаукових методів, синтезу, аналізу порівняння, а також прикладних: моделювання та прогнозування. Зазначч методологічний підхід дозволяє напрацювати практичні шляхи та визначити напрямки подаль науково-теоретичних розвідок щодо запровадження інноваційних мережевих технологій у г~ інформаційних війн. Наукова новизна роботи полягає в розширенні можливостей прикладного лл науково-теоретичного дослідження інноваційних мережевих технологій. Практичне застосувакш зазначених технологій відкриє нові можливості роботи з інформацією та визначить ефектиж. інструменти управління комунікаційними процесами. Опрацювання та адаптація під потреби практики мережевих інформаційних війн, нових .методів та засобів управління інформаційними потоками має пріоритетне значення на теперішньому етапі розвитку науки про соціальні мережиш: комунікації. Визначення прикладних та науково-теоретичних напрямків дослідженьу цьому контекст є найближчим завданням для представників профільних наукових дисциплін.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: реклама; таргетинг; контекстна реклама; мобільний маркетинг; соціамж онлайн мережі; інформаційна війна;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра реклами та зв'язків з громадськістю
Користувач, що депонує: лаборант Дар'я Ігорівна Івасенко
Дата внесення: 29 Лист 2016 08:58
Останні зміни: 29 Лист 2016 08:58
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/16968

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу