Ціннісний підхід до комунікацій з цільовою аудиторією за допомогою спіральної динаміки

Єжижанська, Тетяна Сергіївна (2016) Ціннісний підхід до комунікацій з цільовою аудиторією за допомогою спіральної динаміки Інтегровані комунікації Integrated communications, 1 (1). с. 28-34.

[thumbnail of Yezhyzhanska_integrat commun20.pdf]
Перегляд
Текст
Yezhyzhanska_integrat commun20.pdf

Download (195kB) | Перегляд

Анотація

У статті досліджуються особливості ціннісного підходу до комунікації з цільовою аудиторією за допомогою спіральної динаміки. Розглядаються підходи до побудови корпоративної комунікації за допомогою спіральної динаміки; пояснюється, що парадигма мислення, ціннісні установки є певними фільтрами, через які проходять повідомлення компанії; визначаються особливості комунікаційного процесу для кожного типу адресатів відповідно до теорії спіральної динаміки. Використання ціннісного підходу до сегментування громадськості організації, в основу якого покладено теорію спіральної динаміки, дозволяє ширше подивитися на проблему ефективності корпоративних комунікацій. Саме на цМемах повинна будуватися комунікація компанії зі своїми цільовими аудиторіями, саме у такі парадигми цінностей повинні вписуватися повідомлення компанії. Отже, теорія спіральної динаміки дозволяє зрозуміти проблеми ефективності комунікації у різних сферах, в тому числі й у сфері зв’язків з громадськістю.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: корпоративні комунікації; повідомлення; цільова аудиторія; цінності; цМеми (ціннісні меми); установки; ціннісні моделі; спіральна динаміка
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Інші (не входять ні до фахових, ні до наукометричних баз)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет журналістики > Кафедра реклами та зв'язків з громадськістю
Користувач, що депонує: викладач Тетяна Сергіївна Єжижанська
Дата внесення: 01 Груд 2016 13:16
Останні зміни: 03 Лют 2017 19:47
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/17390

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу