Підготовка майбутніх учителів музичного мистецтва до професійної діяльності

Економова, Ольга Серафимівна та Гаркуша, Людмила Іванівна (2016) Підготовка майбутніх учителів музичного мистецтва до професійної діяльності In: Підготовка майбутніх учителів музичного мистецтва до професійної діяльності. Рекомендовано до друку Вченою радою Київського університету імені Бориса Грінченка, Київ.

[thumbnail of Training of teachers of musical art to the profession.pdf]
Перегляд
Текст
Training of teachers of musical art to the profession.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Навчально-методичний посібник присвячений актуальним проблемам професійної підготовки студентів-піаністів. У ньому висвітлені сучасні підходи до формування педагогічної майстерності студентів, надані методичні рекомендації в галузі музичного виконавства. Посібник поєднує новітні та традиційні підходи до програмного та методичного забезпечення підготовки вчителя музики з основного музичного інструмента. Мета цих методичних рекомендацій – ознайомити студентів з основними поняттями зі світу фортепіанної музики й навчити системно працювати з музичним матеріалом. Посібник складений у такий спосіб, щоб збудити у студентів інтерес, ініціативу, прищепити навички самостійності, творчого підходу до процесу ознайомлення з музичними творами. Посібник адресований викладачам і студентам педагогічних навчальних закладів спеціальності «Музичне мистецтво»

Тип елементу : Розділ підручника/навчального посібника
Ключові слова: музичне мистецтво; студенти-піаністи;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчальні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет музичного мистецтва і хореографії > Кафедра інструментально-виконавської майстерності
Користувач, що депонує: Тетяна Олександрівна Мельниченко
Дата внесення: 05 Груд 2016 13:18
Останні зміни: 05 Груд 2016 13:18
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/17819

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу