Тестовые завания по украинскому языку для поточного, тематического и итогового контроля: Учебное пособие для студентов

Остапченко, Олена Вадимівна та Радченко, Антоніна Федорівна (2006) Тестовые завания по украинскому языку для поточного, тематического и итогового контроля: Учебное пособие для студентов Київський національний університет, Київ.

[thumbnail of Посібник "Тестові завдання з української мови" для студентів]
Перегляд
Текст (Посібник "Тестові завдання з української мови" для студентів)
O_Ostapchenko_A_ Radchenko_Testy.pdf - Опублікована версія

Download (499kB) | Перегляд

Анотація

Тестові завдання спрямовані на перевірку мовної і мовленнєвої компетенції студентів і складені відповідно до програми курсу “Сучасна українська мова”. Система тестових завдань охоплює теоретичний і практичний матеріал розділів “Загальні відомості про мову”, “Фонетика. Фонологія. Орфоепія”, “Графіка. Орфографія”, “Лексикологія і фразеологія”. Для зручності користування матеріал посібника структуровано за темами, які підлягають контролю. Методичний матеріал дає можливість здійснювати як поточний контроль під час вивчення відповідних тем, так і підсумкову тематичну перевірку. Виконання більшості тестових завдань вимагає не лише репродуктивного відтворення теоретичних положень, а й навичок творчого підходу до розв’язання лінгвістичних завдань, умінь аналізувати мовні явища, групувати, класифікувати мовні одиниці, з’ясовувати їх значення та особливості використання, виконувати корекцію орфоепічних, орфографічних і пунктуаційних помилок, вибір нормативних мовленнєвих конструкцій.

Тип елементу : Підручник/посібник
Ключові слова: Тестові завадання; загальні відомості про мову; функції мови; одиниці мови; функціональні стилі; лексика; фразеологія; фонетика; фонологія; орфоепія; графіка; орфографія
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Навчальні посібники
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра української мови
Користувач, що депонує: Олена Вадимівна Остапченко
Дата внесення: 05 Груд 2016 13:30
Останні зміни: 05 Груд 2016 13:30
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/17820

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу