Виховання відповідальності у дітей шестирічного віку у взаємодії сім’ї та школи

Стаднік, Надія Вікторівна (2016) Виховання відповідальності у дітей шестирічного віку у взаємодії сім’ї та школи Одноосібна. ЦП «Компринт», Київ.

[thumbnail of monograph1.pdf]
Перегляд
Текст
monograph1.pdf

Download (189kB) | Перегляд

Анотація

У монографії здійснено аналіз філософської, етичної, психологічної, педагогічної літератури з питань виховання відповідальності, уточнено сутність та структуру понять «відповідальність», «взаємодія сім’ї та школи», «педагогічні умови». Виявлено психофізіологічні особливості дітей шестирічного віку як передумови виховання в них відповідальності. Визначено структурні компоненти вихованості у шестирічних учнів відповідальності (когнітивний, емоційно-мотиваційний, діяльнісний), критерії і показники їх оцінювання. Охарактеризовано педагогічні умови виховання в шестирічних учнів відповідальності у взаємодії сім’ї і школи, здійснено їх апробацію в рамках розробленої організаційно-функціональної моделі. Монографія адресована учителям початкової школи, студентам педагогічних спеціальностей, дослідникам, аспірантам, батькам.

Тип елементу : Монографія (Одноосібна)
Ключові слова: дошкільна педагогіка, взаємодія школи та сім'ї, виховання відповідальності
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра дошкільної освіти
Користувач, що депонує: Кафедра Дошкільної освіти
Дата внесення: 19 Груд 2016 07:52
Останні зміни: 30 Лист 2018 08:31
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/18328

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу