Вища освіта: досвід та перспективи

Тернопільська, Валентина Іванівна (2015) Вища освіта: досвід та перспективи Колективна (двоосібна). Київський університет імені Бориса Грінченка, Київ, Україна.

[thumbnail of V_Ternopilska_VODIP_PI.pdf]
Перегляд
Текст
V_Ternopilska_VODIP_PI.pdf

Download (5MB) | Перегляд

Анотація

Колективна монографія є проектом кафедри теорії та історії педагогіки Київського університету імені Бориса Грінченка. Змістове наповнення відображає роботу авторського колективу над науковою темою кафедри. Матеріали монографії логічно згрунтовано у три розділи: "Сучасний освітній простір: тенденційність розвитку"; "Підготовка майбутнього педагога у контексті компетентнісно зорієнтованої освіти"; "Проектування освітнього процесу на компетентнісних засадах". Для ефективної та якісної підготовки фахівців у закладах вищої освіти необхідним є розробка сучасних наукових та науково-методичних матеріалів. Матеріали колективної монографії стануть у нагоду науковим працівникам, аспірантам, викладачам, педаогам-практикам і керівникам навчальних закладів, студентам, магістрантам усіх спеціальностей та напрямів підготовки.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: освітній простір; компетентнісно зорієнтована освіта; освітній процес; вища освіта;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра теорії та історії педагогіки
Користувач, що депонує: Людмила Леонідівна Хоружа
Дата внесення: 15 Лют 2017 08:42
Останні зміни: 15 Лют 2017 08:42
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/18863

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу