Вплив оздоровчого бігу на стан здоров'я студенток, які мають надлишкову масу тіла

Гацко, Олена Володимирівна та Євдокимова, Лілія Григорівна та Соляник, Тетяна Владиславівна та Гнутова, Наталія Павлівна (2013) Вплив оздоровчого бігу на стан здоров'я студенток, які мають надлишкову масу тіла Вплив оздоровчого бігу на стан здоров'я студенток, які мають надлишкову масу тіла (107). с. 159-161.

[thumbnail of O_Hatsko_L_Yevdokymova_T_Solianyk_N_Hnutova_VCHNPU_107_IS.pdf]
Перегляд
Текст
O_Hatsko_L_Yevdokymova_T_Solianyk_N_Hnutova_VCHNPU_107_IS.pdf

Download (342kB) | Перегляд

Анотація

Наведено відомості щодо застосування авторської методики використання засобів оздоровчого бігу. У експерименті брали участь 76 студенток у віці 17 років, спеціальності дошкільна освіта. Визначено динаміку показників фізичного розвитку студенток. Циклічні вправи аеробної спрямованості, спільно з вправи локального впливу на частини тіла, сприяли підвищенню рівня фізичного здоров’я студенток з надлишковою масою тіла. Встановлено необхідність включення засобів аеробної спрямованості на заняттях з фізичного виховання. Так як тривалий біг помірної інтенсивності позитивно впливає не тільки на функціональний стан ССС, а й є кращим засобом зниження надлишкової маси тіла.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: избыточная масса тела (ИМТ); уровень физического здоровья; оздоровительный бег; физическое воспитание;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра фізичної культури та спортивної майстерності
Користувач, що депонує: Олена Гацко
Дата внесення: 19 Трав 2017 06:00
Останні зміни: 19 Трав 2017 06:00
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/19590

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу