Вплив батьків на формування соціального здоров’я молодшого школяра

Сінельнікова, Наталія Олегівна (2017) Вплив батьків на формування соціального здоров’я молодшого школяра Колективна (три і більше авторів). ХНПУ імені Г. С. Сковороди, 2017, Харків.

[thumbnail of N_Sinelnikova_2017.pdf]
Перегляд
Текст
N_Sinelnikova_2017.pdf

Download (3MB) | Перегляд

Анотація

Сучасна система освіти в Україні зазнає значних змін у зв’язку з прогресивними перетвореннями в країні. Характерною її особливістю є гуманізм і демократизм, спрямовані на формування національної самосвідомості її громадян. Серед головних завдань, які постають сьогодні перед учителями та батьками, виокремлюється виховання в дитини відповідального ставлення до власного здоров’я і здоров’я людей, що її оточують, як до найвищої індивідуальної та суспільної цінності. Реалізація цього завдання здійснюється за рахунок валеологічного виховання в навчальних закладах, створення екологічно спрямованого життєвого простору, оптимізації режиму освітнього процесу, впливу на свідомість дитини під час навчання, інтеграції змісту навчальних дисциплін, формування вмінь приймати оздоровчі рішення, надаючи кожній дитині психологічну підтримку, просвітницько-виховної роботи, формування навичок здорового способу життя з орієнтацією на власний приклад тощо.

Тип елементу : Монографія (Колективна (три і більше авторів))
Ключові слова: батьки; формування; соціум; родина; молодший школяр; соціальне здоров’я
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Монографії > Видані в Україні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет педагогічної освіти > Кафедра початкової освіти
Користувач, що депонує: Олена Іванівна Агоста
Дата внесення: 03 Лист 2017 08:08
Останні зміни: 30 Лист 2018 08:33
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/20516

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу