Україна в системі змін парадигми світопорядку ХХ-ХХІ століть

Саган, Галина Василівна (2017) Україна в системі змін парадигми світопорядку ХХ-ХХІ століть Колективна (двоосібна). Київський університет імені Бориса Грінченка, Київ.

[thumbnail of Sahan_H_YSZPS_2016.pdf]
Перегляд
Текст
Sahan_H_YSZPS_2016.pdf

Download (15MB) | Перегляд

Анотація

Монографія присвячена широкому колу питань історії України та світу ХХ-ХХІ ст.У дослідженні представлено українське питання в геополітичних концепціях світопорядку ХХ століття та в умовах сучасних геополітичних і геоекономічних викликів. Предметом уваги дослідників стали питання історичної долі України в концепціях країн Європи у ХХ ст., зміни в геополітичному становищі країн світу та їх вплив на українську державу.У працях окремих авторів міститься аналіз розвитку української держави в умовах сучасних геополітичних і геоекономічних викликів зокрема російські стратеги як загроза національній безпеці України; розгортання "гібридної" війни Російської Федерації в умовах системної кризи державної організації України, а також розвиток національних особливостей у світовому цивільному процесі. Монографічна праця акцентує увагу на проблемах, які поставали перед Україною протягом ХХ-ХХІ століть.

Тип елементу : Монографія (Колективна (двоосібна))
Ключові слова: Україна; геополітика; геоекономіка; світопорядок ХХ-ХХІ ст;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет суспільно-гуманітарних наук > Кафедра всесвітньої історії
Користувач, що депонує: Галина Васильевна Саган
Дата внесення: 13 Лист 2017 06:30
Останні зміни: 13 Лист 2017 06:30
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/20813

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу