Освітні веб-ресурси в професійній підготовці майбутніх учителів

Прошкін, Володимир Вадимович (2017) Освітні веб-ресурси в професійній підготовці майбутніх учителів Освітологічний дискурс: електронне наукове фахове видання (1-2). с. 183-197. ISSN 2312-5829

[thumbnail of V.Proshkin_OD_1-2_FITU.pdf]
Перегляд
Текст
V.Proshkin_OD_1-2_FITU.pdf

Download (518kB) | Перегляд

Анотація

У статті обґрунтовується важлива роль системного застосування освітніх веб-ресурсів у процесі фахової підготовки майбутніх учителів, що є однією з вимог інформатизації вищої школи і прямо впливає на здатність і бажання майбутніх учителів застосовувати освітні веб-ресурси в майбутній професійній діяльності. Автор аналізує наявні класифікації освітніх веб-ресурсів та подає власну класифікацію за призначенням та методикою застосування в освітньому процесі ВНЗ, яка складається з трьох основних груп веб-ресурсів: ресурси для аудиторної роботи здобувачів ступенів вищої освіти; ресурси для самостійної та позааудиторної роботи студентів педагогічних вишів; ресурси для науково-дослідної роботи.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: вищий навчальний заклад; електронні освітні ресурси; інформатизація; майбутні учителі; освітні веб-ресурси; професійна підготовка.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Фахові (входять до переліку фахових, затверджений МОН)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра комп'ютерних наук і математики
Користувач, що депонує: Володимир Вадимович Прошкін
Дата внесення: 18 Груд 2017 09:16
Останні зміни: 18 Груд 2017 09:16
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/22159

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу