Актуальні проблеми розробки і операції Інформаційно-аналітичні системи оцінки рейтингів Банки

Рамський, Андрій Юрійович (2017) Актуальні проблеми розробки і операції Інформаційно-аналітичні системи оцінки рейтингів Банки Open educational e-environment of modern University (3). с. 110-120. ISSN 2414-0325.

[thumbnail of 75-198-1-PB. Ramskyi.pdf]
Перегляд
Текст
75-198-1-PB. Ramskyi.pdf

Download (288kB) | Перегляд

Анотація

Стаття присвячена актуальним проблемам розробки та експлуатаціїінформаційно-аналітичні системи оцінки рейтингів банків. Різні методи розрахункурейтинги банків - класичні, що використовуються рейтинговими агентствами в їх повсякденній практиці, а також власностіТеоретичні та методологічні дослідження, представлені в сучасній економічній літературі, були розглянутий Особливу увагу в статті приділено проблемі автентичності рейтингу a фінансові установи, оскільки використовуються різні індивідуальні методи та розрахунки, які призводять до отримання різних результатів. Відсутність підзвітності робить рекомендації щодо надійності такої малої інформації для первинного інвестора. Виявлено, що сьогодні рейтинги є на основі оцінок фінансових установ та не беруть до уваги окремі інвестиції продукти На інвестиційному ринку рейтинг повинен проводитись не тільки для банків, а й для всі інвестиційні продукти

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: банківська оцінка; інформаційно-аналітична система; ринок інвестицій; інвестиції продукт; фінансова безпека.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра фінансів та економіки
Користувач, що депонує: Марія Юріївна Фещук
Дата внесення: 26 Груд 2017 08:11
Останні зміни: 26 Груд 2017 08:11
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/22431

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу