Автореферат - Підготовка керівників загальноосвітніх навчальних закладів у післядипломній освіті до організації мережевого профільного навчання старшокласників.

Стойкова, Вікторія Володимирівна (2018) Автореферат - Підготовка керівників загальноосвітніх навчальних закладів у післядипломній освіті до організації мережевого профільного навчання старшокласників. PhD thesis, Київський університет імені Бориса Грінченка.

[thumbnail of Автореферат_Стойкова_для публікації - 26.12.2017.pdf]
Перегляд
Текст
Автореферат_Стойкова_для публікації - 26.12.2017.pdf

Download (494kB) | Перегляд

Анотація

У дисертації уперше обґрунтовано структуру фахової управлінської компетентності керівників мережевих освітніх організацій як сукупність спеціальних і спеціалізованих компетентностей, що відображають її особистісно-діяльнісну сутність; розроблено діагностичний інструментарій оцінки цієї 21 компетентності та визначено групи критеріїв (когнітивно-інформаційні; функціонально-діяльнісні, особистісно-мотиваційні), показники та рівні її сформованості (репродуктивний, адаптивний, локально-моделювальний, диверсифікаційний, синергетичний); обґрунтовано змістово-технологічне забезпечення підготовки керівників загальноосвітніх навчальних закладів у післядипломній освіті до організації мережевого профільного навчання старшокласників (зміст містить інваріантну та варіативну складові; етапи підготовки охоплюють курси підвищення кваліфікації і міжкурсовий період; підготовка здійснюється на різних рівнях; в освітній процес запроваджуються інноваційні технології неперервного розвитку керівників).

Тип елементу : Спеціалізовані вчені ради (PhD)
Ключові слова: змістово-технологічне забезпечення, мережеве профільне навчання старшокласників, підготовка керівників загальноосвітніх навчальних закладів у післядипломній освіті до організації мережевого профільного навчання, фахова управлінська компетентність.
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Автореферати > Спецради Університету
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > НМЦ > НМЦ досліджень, наукових проектів та програм
Користувач, що депонує: Ганна Сало
Дата внесення: 23 Січ 2018 18:35
Останні зміни: 23 Січ 2018 18:35
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/23259

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу