Соціально-ментальні та культурно-релігійні розподільчі лінії Європи як виклики сучасним міжнародним комунікаціям

Цвєтков, Олександр Глєбович (2017) Соціально-ментальні та культурно-релігійні розподільчі лінії Європи як виклики сучасним міжнародним комунікаціям Евалюація (3). с. 133-140.

[thumbnail of O_Tsvietkov_Evaluation_3_2017_FPMV.pdf]
Перегляд
Текст
O_Tsvietkov_Evaluation_3_2017_FPMV.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

У рамках експертної дискусії чергового зібрання Центру евалюації науково-освітніх та соціальних програм і Наукової етносоціологічної школи професора В.Євтуха при НПУ імені М.П.Драгоманова вважав би доцільним порушити тему сучасних підходів до розуміння соціально-ментальних і культурно-релігійних кордонів Європи. Або у більш розширеній постановці, яких трансформацій зазнає геополітична практика проведення розмежувальних ліній на континенті під впливом сучасних викликів всеохоплюючої сфери комунікаційних зв’язків, які переважно пов’язується з процесами європейської інтеграції і міжнародної глобалізації.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: соціальні етно-національні процеси
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Статті у журналах > Наукові (входять до інших наукометричних баз, крім перерахованих, мають ISSN, DOI, індекс цитування)
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Кафедра міжнародних відносин та міжнародного права
Користувач, що депонує: професор Олександр Глєбович Цвєтков
Дата внесення: 14 Черв 2018 10:25
Останні зміни: 14 Черв 2018 10:25
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24049

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу