Тенденції розвитку та особливості забезпечення безпеки сучасних ІОТ-пристроїв

Кузьменко, Лідія Володимирівна та Бурячок, Володимир Леонідович (2018) Тенденції розвитку та особливості забезпечення безпеки сучасних ІОТ-пристроїв In: Міжнародна науково-практична конференція “Проблеми кібербезпеки інформаційно- телекомунікаційних систем” (PCSIТS), 05-06 квітня 2018 року, Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

[thumbnail of L_Kuzmenko_V_Buriachok_PCSIТS.pdf]
Перегляд
Текст
L_Kuzmenko_V_Buriachok_PCSIТS.pdf

Download (1MB) | Перегляд

Анотація

Інтернет речей (IoT) все більше входить в наше життя та розширює можливості платформ і пристроїв. За інформацією Gartner до ІоТ щодня підключається понад 5,5 млн. нових «речей». Цьому сприяє: - поширена комунікаційна інфраструктура; - можливість глобальної ідентифікації кожного об'єкта; - виняткова здатність кожного об'єкта відправляти і отримувати дані за допомогою персональної мережі, або мережі Інтернет, до якої він підключений тощо.

Тип елементу : Доповідь на конференції чи семінарі (Тези)
Ключові слова: інтернет речей;
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Факультет інформаційних технологій та математики > Кафедра інформаційної та кібернетичної безпеки імені професора Володимира Бурячка
Користувач, що депонує: професор Володимир Леонідович Бурячок
Дата внесення: 20 Черв 2018 06:34
Останні зміни: 20 Черв 2018 06:34
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24052

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу