Особливості розвитку академічної чесності майбутніх фахівців в університетах Європи

Сопова, Дана Олегівна (2018) Особливості розвитку академічної чесності майбутніх фахівців в університетах Європи Матеріали Міжнародного літнього наукового симпозіуму "Інноватика в сучасній освіті та науці: теорія, методологія, практика" 26-27 липня 2018 року. с. 51-53.

[thumbnail of Тези доповіді на міжнародному літньому науковому симпозіумі 26-27 липня 2018 року "Інноватика в сучасній освіті та науці: теорія, методологія, практика"]
Перегляд
Текст (Тези доповіді на міжнародному літньому науковому симпозіумі 26-27 липня 2018 року "Інноватика в сучасній освіті та науці: теорія, методологія, практика")
D_Sopova_ISONTMP_UK.pdf - Опублікована версія

Download (1MB) | Перегляд
Офіційне посилання: http://novaosvita.com/wp-content/uploads/2018/07/I...

Анотація

Переважна більшість випадків корупції і обману в освіті не мають певної регіональної специфіки або оригінальності: їх незмінний склад (хабарі, вимагання, грошові розтрати, фінансові махінації, плагіат, списування) є досить типовим практично для всіх регіонів світу. Можна говорити лише про особливу поширеність і небезпеку певних академічно нечесних проявів в тих чи інших країнах. В цілому ж системи освіти різних країн можна класифікувати не стільки за наявністю або відсутністю тих чи інших негативних явищ, скільки за ефективністю боротьби з ними.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: академічна чесність; корпоративні інтереси; професійні інтереси; прагматичні мотиви
Типологія: Це архівна тематика Київського університету імені Бориса Грінченка > Наукові конференції > Міжнародні
Підрозділи: Це архівні підрозділи Київського університету імені Бориса Грінченка > Циклова комісія психолого-педагогічних дисциплін
Користувач, що депонує: Олександр Валерійович Носач
Дата внесення: 27 Серп 2018 09:43
Останні зміни: 27 Серп 2018 09:43
URI: https://elibrary.kubg.edu.ua/id/eprint/24113

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу